E  van.ameijden.consult@gmail.com  
G  +31 (0) 654 950 981
© 2019 Van Ameijden Consult
Disclaimer
Richard van Ameijden MA BSW
HOME                 DIENSTEN                 FIETSEN                 ALGEMEEN                 CONTACT
Richard van Ameijden
allround, betrokken, doelloze gerichtheid

Advies & Clinics

 

Ik lever advies op maat voor individuele fietsers, groepen, verenigingen, organisaties en bedrijven die b.v. een fietsreis in het buitenland willen maken. Het advies kan gaan over het land, de regio, een berggebied, de beklimmingen, de opbouw van een reis, een routeboek of de periode waarin de fietsvakantie, -week of -reis moet plaatsvinden. Ook de wijze van voorbereiding kan onderdeel uitmaken van een advies, zoals training, voeding, materiaal of wijze van vervoer.

 

Indien er tijd en ruimte is, kan ik gekoppeld aan een lezing ook een fietsclinic verzorgen waar het accent op het klimmen (en/of dalen) zal liggen.

De fietsclinics vinden meestal plaats vanuit Arnhem, op en rond de Posbank en het wijdere gebied van de Veluwezoom. Vaker gebruikte is als alternatief Zuid-Limburg en de Voerstreek of zoals op verzoek eerder is gedaan een vertrekplaats in de Ardennen zoals Remouchamps of Stavelot.

 

In 2018 verzorg ik een serie klimclinics in Zuid-Limburg. Data zijn 8 april, 6 mei en 3 juni. Samen met trainer/coach Gijs Brouwer worden voor sportieve fietsers die zich voorbereiden op cyclo’s, klimtochten voor goede doelen of een (fiets)vakantie in de bergen interessante klimroutes gekoppeld aan korte, gerichte presentaties over klimmen, training, voeding en/of andere voorbereiding. E.e.a. vindt plaats op basis van het individuele intake- en aanmeldingsformulier. Neem voor meer informatie even contact op met Richard.

Deelnemers aan clinics of trainingsdagen richten zich o.a. Op: Marmotte, Tthe Ride, Maratona, Haute Route, Tour du ALS, Ötztaler Radmarathon, Alpe d’HuZes, La Claudy, Tour for Life, AGR, Tour de Kika, Transpyreneeën, LBL, l’Etap du Tour, Energy4All, Alpenbrevet, etc.

Lezingen.

FIETSEN

Advies & Clinics.
Publicaties.
Samenwerking.